Makila.eu – Kuka ihmeen Mäkilä?

Heippa

Olen Juha Mäkilä, syntynyt Kirkkonummella elokuussa vuonna 1980. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja työskentelen Suomen Terveystalo:n palveluksessa sairaanhoitajana digiterveydessä (vastaten työterveyshoitajan sairasvastaanottoa). Opiskelin sairaanhoitajaksi Salossa, mutta peruskoulu ja lähihoitajaopinnot on käyty Forssassa. Vanhempani ja pikkusiskoni asuvat Forssassa vielä tänäkin päivänä. Saloon olen muuttanut työn perässä vuonna 2000, jolloin työskentelin Nokialla varastomiehenä. Ehdin sivutöinä tehdä portsarinhommia muutamia vuosia, ennen kuin sain oman alani töitä Halikon Sairaalasta vuonna 2002.

 

Tulevan vaimoni tapasin ravintolan ovella kun kysyin häneltä papereita. Siitä alkoi yhteinen taipaleemme, pian muutimme yhteen asumaan ja hetkeä myöhemmin ostimmekin pienen rivitalo-osakkeen. Kun molemmat olimme valmistuneet sairaanhoitajiksi, muutimme hieman isompaan asuntoon. Jälkikasvuakin meille on tullut kahden (synt.-09 ja -12) pojan verran. Tällä hetkellä asumme Salon Tupurissa.

 

 

Politiikasta kiinnostuin jo varsin nuorena, ollessani 15-vuotias. Isäni oli vahvasti työläisperheestä, joten puoluetta ei tarvinnut sen enempää edes harkita. Liityin Forssan Työväenyhdistykseen tammikuussa 1998, joten olen ehtinyt olemaan puolueen jäsenenä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.
Saloon muuttamisen jälkeen aloin kiinnostua seudun politiikasta siinä määrin, että vaihdoin Forssan Työväenyhdistyksestä Salon Työväenyhdistykseen vuonna 2003. Sitten olinkin jo kunnallisvaaleissa vuonna 2004 ehdokkaana ja sain kerättyä itselleni hyvän äänimäärän. Pääsin varavaltuutetuksi ja perusturvalautakunna jäseneksi.

 

 

 

Perheen, työn ja politiikan lisäksi aikaa on jäänyt myös harrastuksille. Eniten vapaa-aikaa vievä harrastukseni on valokuvaus, tämän jälkeen tulevat sauvakävely/sauvajuoksu ja hiihto. Lisäksi puolison kanssa tulee piha/puutarha-hommia tehtyä säännöllisesti.

 

Pääsivu (avautuu uuteen ikkunaan)